Albanian music

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Albanian music

WORLD REVOLUTION


Albanian Music

Mariglen Gjoka

 

 

 

BRITMA E ÇLIRIMIT

Kenge Partizane

 

Kenget:
Hymni i Ushtrise
Hakmarrje Rini
Dalengadale po vjen Behari
Ne ato Maja Ripa Ripa
Shqiponjat Partizane
O i Vogel o Partizan
Kenge per Emin Durakun
Malet me Blerim Mbuluar
Marrshi i Divizionit te Pare Sulmues
Bota Zjen
Marrshi Partizan
Britma e Clirimit
Kenga e Clirimit te Korces
Hymni i Ushtrise Nacional-Clirimtare
Rini, Rini
Kushtrimi i Lirise
Bucasin Malet si Gjemim
Kenga per Qemal Stafen
Kenga per Heronjte e Shkodres
Partizani ne Lufte po Shkonte

 

 

 

in deutscher (und albanischer) Sprache

"Revolucioni marshon"

("Die Revolution marschiert!")

Teil 1

Teil 2

Textheft zu revolutionären Liedern aus Albanien

(Dortmund, 1977- KPD/ML)

 

Link: albanische Musik

Nikolla Zoraqi - Mes flamujsh te kuq Të gjitha të drejtat i ruhen Autorit/ve. Lutje: Nëse kënga për një arsye apo tjetër nuk ju pëlqen, jeni të lutur të ruan...

 

KETU MORE, I THONE SHQIPERI!

 

 

Moj parti ty ta lumsha synin,s'guxon kush me t'prek kufinin

 

 

Ne na rriti Partia Keng per Enver Hoxhen

 

 

 

Djepi që rriti Enverin - Grupi i të rinjve Gjirokastër

 

 

 

Dërgon një letër Stambolli - Grupi i Tragjasit

 

 

 

Ansambli kombëtar i këngëve dhe valleve Hysni Zela & Irini Qirjako Këngë për Enver Hoxhën

 

 

 

KENGE PER HYSNI KAPON

 

 

Ansambli kombëtar i këngëve dhe valleve Hysni zela & Grupi polifonik Këngë për partinë

 

 

 

"Fol,Enver, luani ynë, s'ka tufan që ta tremb synë!"

''Armiqte na kane ne griken e pushkes, por ne i kemi ne grike te topit''! (Enver Hoxha)

 

FOL ENVER, TE DEGJON BOTA!

 

 

Vaçe Zela - Kur bjen fylli çiftelia

 

 

 

Vace Zela - Nene moj do pres gershetin

 

 

Vaçe Zela Ylli partizan

 

 

Vaçe Zela Ku po shkon o partizan 2

 

 

 

Tonin Tershana - Mes jush

 

 

 

REALIZIME TE SHKELQYERA TE ARTIT TONE POPULLOR!

 

 

 

MALET ME BLERIM MBULUAR

 

 

 

DELVINA E BARDHA DELVINE

 

 

 

SONGS OF MY PEOPLE (2)

 

 

 

ENVER HOXHA TUNGJATJETA!