Thumbnail

https://www.youtube.com/watch?v=mJDoru-gIBc

  

 

Thumbnail

https://www.youtube.com/watch?v=587HKL8PDB4

 

 

 

 

Thumbnail

https://www.youtube.com/watch?v=NYnLhI7oWZ4

 

 

 

 

 

 

Thumbnail

https://www.youtube.com/watch?v=j-RNjTdUW4w

http://www.forumishqiptar.com/threads/105190-Filmi-Komisari-i-Drites

http://www.csfd.cz/film/239920-komisar-svetla/

http://www.aqshf.gov.al/arkiva-2-1.html?movie=7

https://www.facebook.com/pages/Kinostudio-Shqiperia-e-Re/208874439145295

 

 

 

 

 

FILMI "DUEL I HESHTUR" NGA AKTORET SHQIPTARE

"Duel i heshtur" është film i metrazhit të gjatë i prodhuar nga Kinostudio "Shqipëria e Re" më 1967 në Shqipëri.Regjia: Dhimitër Anagnosti, Skenari: Nasho Jorgaqi, Muzika: Nikolla Zoraqi.
Përmbajtja e filmit: Dy persona kapter Rahmiu dhe Islami rrëmbejnë një anije ushtarake për të emigruar në Itali. Ata luftojnë me marinarin Skënder Guri i cili përleshet me ata dhe arrin ta kthejë anijen përsëri në Shqipëri.
Aktoret: Rikard Ljarja (Skender Guri); Ndrek Luca ( kapter Rahmiu): Reshat Arbana ( Islami): Bujar Kapexhiu ( Bepini ): Injac Saraci,Fitim Makashi, Eglantina Kume, Avzi Hoxha, Xh. Sharra,L. Deda, N. Balla, Dh. Tani.

English Synopsis: Dritan Shkaba back from the liberation war opens several school classes all over the deeper highlands of Northern Albania. His antogonist are Dom Pali a priest and some bands remained in the mountains fighting the state-power. Dritan fights against the old custom holding the girls closed in their houses and prepares as a teacher one of them Rudina. Dritan is murdered inside the school.

https://www.youtube.com/watch?v=L0J-pcbktrg

Thumbnail

 

 

 

 

 

NJESITI GUERIL

Thumbnail

1969

https://www.youtube.com/watch?v=ASKC8JHJEEk

 

 

 

 

 

 

''I teti në bronx''

1970

 

 

 

 

 

do të vazhdojë ...

will be continued ...