AFRICA

 

 

 

 

 

 

 

Kronika

Kinoditari Nr. 43, 1970
Përshkrimi: Enver Hoxha pret delegacionin e RP te Kongos. Enver Hoxha duke u takuar me anetaret e delegacionit, te kryesuar nga Alois Mudileno Masengo, Ministri i vules, i drejtesise dhe e punes te RP te Kongos. Ne pritje marrin pjese Ramiz Alia, Behar Shtylla, Aranit Çela, Reis Malile. Enver Hoxha duke biseduar me kryetarin e delegacionit. 44.20m

Nisja e delegacionit te RP te Kongos. Duket Aeroporti i Rinasit. Per te percjelle delegacionin kane dale Adil Çarçani, Milo Qirko, Bilbil Klosi, Reis Malile, Dh. Panariti, N. Plasari, M. Keroi. akohen dhe hipin ne aeroplan. Duket aeroplani duke fluturuar. 40.80m .


Redaktor: Vangjush Furrxhi

Operator: Rakip Zeneli, Niko Theodhosi, Dhimiter Lala, Viktor Gjika, Pashko Çomo, Petraq Lubunja

Bashkëpunëtorë: Adriana Elini, Asim Raxhimi
Regjia: 
Skenari: 
Muzika: Mira Mamaqi
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Viti: 1970
Kohëzgjatja: 10 min

  Me Alois Mudileno Masengo, anëtar i qeverisë së Kongos, tetor 1970

   

   

   

   

   

   


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alphabetical list :

African Countries

 • Algeria (People's Democratic Republic of Algeria)
 • Angola (Republic of Angola)
 • Benin (Republic of Benin)
 • Botswana (Republic of Botswana)
 • Burkina Faso
 • Burundi (Republic of Burundi)
 • Cameroon (Republic of Cameroon)
 • Canary Islands (Spain)
 • Cape Verde (Republic of Cape Verde)
 • Central African Republic
 • Ceuta (Spain)
 • Chad (Republic of Chad)
 • Comoros (Union of the Comoros)
 • Côte d'Ivoire (Republic of Côte d'Ivoire)
 • Democratic Republic of the Congo
 • Djibouti (Republic of Djibouti)
 • Egypt (Arab Republic of Egypt)
 • Equatorial Guinea (Republic of Equatorial Guinea)
 • Eritrea (State of Eritrea)
 • Ethiopia (Federal Democratic Republic of Ethiopia)
 • Gabon (Gabonese Republic)
 • Gambia (Republic of The Gambia)
 • Ghana (Republic of Ghana)
 • Guinea (Republic of Guinea)
 • Guinea-Bissau (Republic of Guinea-Bissau)
 • Kenya (Republic of Kenya)
 • Lesotho (Kingdom of Lesotho)
 • Liberia (Republic of Liberia)
 • Libya (Provisional Parliamentary Republic )
 • Madagascar (Republic of Madagascar)
 • Malawi (Republic of Malawi)
 • Mali (Republic of Mali)
 • Mauritania (Islamic Republic of Mauritania)
 • Mauritius (Republic of Mauritius)
 • Mayotte (France)
 • Melilla (Spain)
 • Morocco (Kingdom of Morocco)
 • Mozambique
 • Namibia (Republic of Namibia)
 • Niger (Republic of Niger)
 • Nigeria (Federal Republic of Nigeria)
 • Republic of the Congo (Republic of the Congo)
 • Réunion (France)
 • Saint Helena, Ascension and Tristan da Cunha (United Kingdom)
 • São Tomé and Príncipe (Democratic Republic of São Tomé and Príncipe)
 • Senegal (Republic of Senegal)
 • Seychelles (Republic of Seychelles)
 • Sierra Leone (Republic of Sierra Leone)
 • Somalia (Somali Republic)
 • Somaliland (Republic of Somaliland)
 • South Africa (Republic of South Africa)
 • South Sudan (Republic of South Sudan)
 • Sudan (Republic of Sudan / North Sudan)
 • Swaziland (Kingdom of Swaziland)
 • Tanzania (United Republic of Tanzania)
 • Togo (Togolese Republic)
 • Tunisia (Tunisian Republic)
 • Uganda (Republic of Uganda)
 • Sahrawi Arab Democratic Republic
 • Zambia (Republic of Zambia)
 • Zimbabwe (Republic of Zimbabwe)